Egenkontrol
e-branchekodens egenkontrol er målrettet fødevarevirksomheder, der skal udarbejde et egenkontrolprogram.
Med egenkontrol fra e-branchekoden overholder du lovgivningen og undgår, at din virksomheds produkter udgør en sundhedsrisiko.
Brugervenligt og optimeret
til mobil/tablet
Påmindelser på sms og mail
Overblik over egenkontrol
Hygiejnekursus
til alle ansatte
Gratis rådgivning og support
Tilfredshedsgaranti
Tryghed og sikkerhed
– data i skyen
Fri adgang til
kostberegner
Vi skaber overblik
Fra 114,50 – 229,00 kr. pr. måned* får du overblik over din egenkontrol med e-branchekoden. Du kan følge med i dine nuværende kontroller og få statistik over dine indberetninger. Hvis du har flere afdelinger – som fx kædeforretning eller kantineoperatør – får du overblik over egenkontrollen i alle dine afdelinger via ét login.
* Prisen afhænger af produktionens størrelse eller hvis det er en sæsonbaseret forretning.
Tilpasset din virksomhed
Når du køber egenkontrol hos e-branchekoden, tilpasser vi programmet til din virksomhed. Egenkontrolprogrammet er baseret på HACCP, så vi vurderer, hvor noget kan gå galt i din håndtering af produktet. Vi har ingen begrænsninger på antal kontrolpunkter eller antal brugere.
Personlig vejledning
Vi hjælper dig med personlig vejledning, når du tager egenkontrolprogrammet i brug, så vi er sikre på, at det er nemt at gå til. Du kan også altid ringe, hvis du har brug for råd eller vejledning. Det koster ikke ekstra.
Med programmet følger blandt andet
- Udarbejdelse af virksomhedens tilpassede egenkontrolprogram.
- baseret på HACCP (bl.a. risikoanalyser- og vurderinger).
- Konsulentbistand af fagfolk.
- bl.a. personlig vejledning når programmet tages i brug.
- Fri telefon- og emailsupport ved tvivlsspørgsmål om egenkontrol, revidering, fødevarelovgivning m.m.
- Ingen begrænsninger.
- på antal kontrolpunkter.
- på antal brugere.
- Påmindelser ved manglende indberetning.
- SMS.
- email.
- Udvidet nedkøling.
- beregne og dokumentere sikre nedkølingstider på fire til otte timer, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi – “Nedkøling”.
- Langtidsstegning / sousvide (varmebehandling).
- beregne og dokumentere sikre varmebehandlinger, afhængig af produktets type, indhold af salt og pH.
- bygger på den samme datamodel, som Fødevarestyrelsens værktøj: SiTTi – “Varmebehandling”.
- Tastaturfri indberettelser.
- størstedelen af de obligatoriske indberettelser kan klares uden tastatur.
- Overblikskonto (fx kæder og kantineoperatører).
- overblik over ens afdelinger.
- samlet smiley oversigt for alle afdelinger.
- mulighed for at tildele forskellige rettigheder til de enkelte afdelinger.
- “single sign-on” mellem afdelinger – log ind én gang og tilgå alle afdelinger.
- Kontroloversigt.
- overblik over nuværende kontroller.
- Overblikskalender.
- overblik over manglende indberettelser.
- Rapporter og statistik på indberettelser.
- Fritekst søgning.
- rapporter, søg efter fx leverandør og fejlrapporter.
- Online hygiejne kurser (dansk/engelsk) til virksomhedens ansatte – læs mere her.
- Kostprogram (næringsberegning) – læs mere her.
- opret opskrifter.
- ernæringsdata for mere end 1000 ingredienser.
- opret ingredienser til ens opskrifter.
- beregn ernæringsdata for opskrifter.
- print af labels.
- Madspild.
- registrering af madspild.
- Daglig backup af data.
Gratis adgang for erhvervsskoler
Erhvervsskoler kan få gratis adgang til elektronisk egenkontrol til undervisningsbrug. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.