Om e-branchekoden

Siden 2009 har e-branchekoden hjulpet flere tusinde kunder med elektronisk egenkontrol. Vi har kunder i Danmark, Sverige, Norge og Grønland og hjælper såvel små som store virksomheder med egenkontrol.

I 2016 blev e-branchekoden kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

e-branchekoden består af:

Tommy Petersen

Procesteknolog & partner
Tommy er procesteknolog med speciale i fødevarer og medstifter af e-branchekoden. Tommy har mange års erfaring med fødevarelovgivning, egenkontrol og branchekoder og har blandt andet været tilsynsførende i Fødevarestyrelsen. Med sit omfattende branchekendskab kender Tommy til din virksomheds specifikke behov og kan være på forkant med de krav, der stilles.

Kenneth Christensen

CTO & partner
Kenneth er medstifter af e-branchekoden og har arbejdet med softwareudvikling i mere end 20 år. Han har mange års erfaring fra forskellige brancher og har udviklet software til både den private og offentlige sektor. Derfor ved han, hvad der virker – og ikke virker – når det gælder softwareløsninger som fx elektronisk egenkontrol.

Lars Pedersen

Revisor & partner
Lars er uddannet revisor og er direktør i AcCounterpart ApS, som står for den daglige økonomistyring i e-branchekoden. Det er med andre ord Lars, der sikrer korrekt bogføring og fakturering til blandt andet din virksomhed.

Charlotte Borcher

Ernærings- og husholdningsøkonom & partner
Charlotte er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom med speciale i fødevarer. Hun har arbejdet med fødevarelovgivning, egenkontrol og undervisning i mere end 18 år, heraf 11 år som tilsynsførende i Fødevarestyrelsen. Hun kender branchen godt og sikrer dig grundig og solid rådgivning.

Naja Christensen

Supporter
Naja har mange års erfaring fra servicebranchen, hvor hun har været vant til at lytte til og forstå kundernes behov. Sit servicegen bruger hun også i e-branchekoden, hvor hun som supporter hjælper dig med at finde de rigtige muligheder og få det bedste ud af vores produkt.

Alexandra Dam

Ernærings- og husholdningsøkonom
Alexandra er uddannet bachelor i ernæring og sundhed. Hun har arbejdet med fødevaresikkerhed i mere end 10 år, bl.a. som ansvarlig for egenkontrollen i en større kantine- og cateringvirksomhed. Hun kender også branchen fra køkkensiden, da hun selv har erfaringer med restaurationsdrift i praksis. Alexandra giver dig derfor gedigen og praksisnær rådgivning både med blik for lovgivningen og hverdagen i fødevarebranchen.

Kontakt

e-branchekoden ApS
Kringelholm 117
3250 Gilleleje

CVR-nr: 32 31 09 82

Telefon: 24 66 13 10
Email: [email protected]

Fakturering

Fakturering og bogholderi varetages af:

AcCounterpart ApS
Landagervej 1
3200 Helsinge

CVR-nr: 31 28 68 75

Telefon: 48 79 80 31
Email: Klik her for at kontakte os