Rådgivning

Vi tilbyder alle former for rådgivning om fødevarehåndtering, egenkontrol og hygiejnekurser. På den måde hjælper vi dig med at nå din virksomheds mål.

Forskellige typer rådgivning

Du har måske brug for rådgivning, fordi du skal starte ny virksomhed. Eller fordi din virksomhed overgår fra detail til detail med engros. Lige gyldigt hvilket behov for rådgivning, din virksomhed har, kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder såvel korte som længerevarende rådgivningsforløb, som vi tilpasser til din virksomheds behov. Prisen aftaler vi i hvert enkelt tilfælde.

Bemærk, at vores telefoniske rådgivning er gratis, hvis du bruger vores egenkontrolprogram.

Påbud om rådgivning

Fødevarestyrelsen kan give påbud om rådgivning til din fødevarevirksomhed, hvis:

  • virksomheden gentagne gange har overtrådt fødevarelovgivningen om hygiejne og egenkontrol
  • der er tale om et specifikt eller komplekst problem, som skyldes manglende viden eller forståelse for egenkontrol og hygiejne – eller manglende evne til at omsætte denne viden til handling

Hvis din fødevarevirksomhed er blevet påbudt at søge rådgivning om et konkret område inden for hygiejne og egenkontrol, skal du kontakte et rådgivningsfirma, der er godkendt af Fødevarestyrelsen. Det er e-branchekoden.

Prisen for rådgivning i forbindelse med påbud aftaler vi individuelt, og vi kræver forudbetaling, inden vi påbegynder rådgivningen.