Referencer

Vi har kunder overalt i Danmark – “et par af vores kundereferencer”.

Vores kunder siger

”e-branchekoden dækker alle vores behov for risikoanalyse og egenkontrol. Programmet er let at bruge, kundeservicen er i top og jeg er helt tryg i forhold til Fødevarestyrelsen”.

Kristoffer Wolf
Kvalitetschef i Meyers

 

”For mig er e-branchekoden lig med kvalitet. Der er ingen tvivl om, at virksomheden kender fødevarelovgivningen til bunds, og hvis vi er i tvivl om noget, kan vi altid ringe og spørge. Aldrig har så mange fået så meget for så lidt”.

Hans Nørgaard
Køkkenet Helheden, Bramming

 

”e-branchekodens løsninger er af høj kvalitet, og medarbejderne er professionelle og kundevenlige. Jeg kan altid spørge dem til råds, når jeg er i tvivl om noget. Stor anbefaling herfra”.

Dan G. Christiansen, Food Director
MASH Steak House

 

”Egenkontrolsystemet fra e-branchekoden giver mig tryghed. Jeg ved, at jeg overholder lovgivningen, når jeg følger e-branchekodens retningslinjer”.

Kirsten Aggersborg, PR & Communication Manager
Guldsmedens Hotels

 

”Egenkontrollen fra e-branchekoden bliver tilpasset den enkelte virksomhed og er nemt at bruge. Det kan klart anbefales”.

Niels Heide, Ejer
Christianshavns Bådudlejning & Café

 

”Det er et fantastisk godt system. Det har gjort dagligdagen meget, meget nemmere for os. Vi har betydeligt bedre styr på egenkontrollen, end vi havde tidligere. Nu er alle dokumenter samlet ét sted, og jeg får det gjort”.

Niels Grundtvig, Ejer
Café Grundtvig

 

”Vi har folk fordelt på tre forskellige adresser. Som chef for brugerne af systemet er det hurtigt for mig at få et overblik over mine folk, og om de får lavet egenkontrollen. I mange år har udfordringen for mig netop været at få det gjort – og holde mine folk i ørene om at få det gjort. Det er blevet meget nemmere nu”.

Jonas Preisler, Køkkendirektør
Bojesen

 

”Det er nemt og effektivt at bruge. Vi er jævnligt på computeren alligevel og det er rart, at vi ikke længere skal ”rode rundt” i papir og mapper. Alt gemmes i perfekt orden. Glemmer vi at dokumentere, modtager vi automatisk en reminder fra systemet. For vores virksomhed, er e-branchekoden en rigtig god løsning”.

Thomas Hansen, Ejer
Fiskehuset Gilleleje

 

”Fantastisk professionel behandling. Selve registrering forløb hurtigt og nemt og var tilpasset når jeg kunne. Levering af produktet kom på plads meget hurtigt og uden fejl. Opfølgning og implementering af programmet i min virksomhed er gået meget nemt og problemfrit”.

Jørn Johnsen, Ejer
Restaurant Margeritten