Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores elektroniske egenkontrol.

100 % tilfreds eller pengene tilbage

Hos e-branchekoden er det vores mål at levere det mest brugervenlige egenkontrolprogram på markedet samt yde den bedste service og support.

Da vi er stolte af vores produkt og sikre på, at du vil blive tilfreds med programmet, giver vi alle nye kunder en 100 % tilfredshedsgaranti på abonnementet. Det betyder, at hvis du inden for den første måned som kunde hos e-branchekoden ikke er tilfreds med programmet, kan du opsige dit abonnement og få pengene tilbage på abonnementet. Uden spørgsmål.

Hvis du ikke er tilfreds

Hvis du ønsker at benytte dig af denne garanti, skal du blot opsige dit abonnement hos e-branchekoden og kontakte os via e-mail og meddele, at du gør brug af din fortrydelsesret. Du skal samtidig oplyse os om dit firmanavn, brugernavn og bankkonto, så vi kan refundere din abonnementsbetaling. Vi vil sætte stor pris på en kort begrundelse for din utilfredshed med e-branchekoden, så vi har mulighed for at forbedre os. Men det er ikke et krav.

Den eneste betingelse for, at du kan benytte dig af tilfredshedsgarantien er, at du giver os besked i løbet af din første måned som kunde. Det vil sige fra den dato, du har modtaget din velkomst-e-mail og en måned frem.

Har du spørgsmål omkring ordningen, er du velkommen til at kontakte os.